Kako da poslovno veče postane čista zabava

Iako sastanci u firmi, u poslovnom okruženju mogu biti produktivni, ne treba biti isključiv jer se poslovni dogovori ostvaruju i za ručkom ili večerom. Ovakav sastanak sa klijentima i poslovnim partnerima, gde je atmosfera manje formalna i dosta opuštenija nego u kancelariji,  svakako može dovesti do boljih rezultata. Svi vole dobru hranu i kvalitetno piće, tako da je preporučljivo da kad god imate važne razgovore odaberete upravo poslovni ručak ili večeru sa svojim saradnicima.

Odaberite neko mesto, koje ima prijatnu atmosferu, pogodnu za ovakav vid sastanka. Poželjno je da ambijent bude lep i prijatan, kako bi vam bilo dovoljno udobno. Uvek je preporučljivo da birate ona mesta koja ste već posetili, da igrate na sigurno. Tu već znate kakva je usluga, da je hrana vrhunska i da neće biti iznenađenja. 

Rezervišite mesta na vreme, kako ne biste došli u neprijatnu situaciju, naročito ako je taj restoran jako popularan. Obavezno idite na ona mesta koja nisu preterano bučna, jer u ovom slučaju želite da vodite normalan, prijatan razgovor a ne da se nadvikujete sa poslovnim partnerima.

Izaberite restoran koji ispunjava sve uslove

Poslovne partnere o večeri obavestite nekoliko dana ranije, kako bi mogli da usklade svoj raspored. Kako ste vi organizator, pojavite se na dogovorenom mestu pre vaših saradnika, i na taj način im pokažite da ih poštujete i da ste dobar domaćin. Garderobu prilagodite situaciji, a u toku večere nemojte preterivati ni sa pićem a ni sa hranom. 

Izbor jela u odabranom restoranu treba biti takav da svako može odabrati nešto po svojoj želji. Može se desiti da je neko od poslovnih saradnika vegeterijanac, pa je poželjno da restoran služi i takva jela. Nemojte birati restorane sa egzotičnom kuhinjom, jer mnogi ne vole takva jela i začine koji daju dodatnu aromu i mogu biti prejaki. Radije izaberite restorane koji na meniju imaju internacionalnu kuhinju, ili neki restoran gde se služe domaća jela. Takva mesta su uvek dobar izbor.

Mr. Stefan Braun za dobar kraj večeri

Ukoliko ste planirali da svoje saradnike odvedete na poslovnu večeru, ali i da se nakon sklopljenog posla sa njima dodatno opustite uz dobru muziku i nekoliko pića, odličan izbor je klub Mr. Stefan Braun. Ponuda pića u ovom klubu je veoma velika, pa će zadovoljiti kriterijume čak i najprobirljivijih gostiju, a vaši saradnici će sigurno biti impresionirani. Još ako su poslovni saradnici iz inostranstva i mladi duhom, želeće sigurno da osete čari noćnog života, a za to je Mr. Stefan Braun idealno mesto. Kao mesto sa reputacijom i provereno dobrom i pozitivnom energijom, ostaviće dobar utisak, kako o vama kao domaćinu, tako i o našoj zemlji, ukoliko su gosti iz strane države.Osoblje je izuzetno ljubazno, i takođe veoma profesionalno, pa će utisak koji ostavljate biti zagarantovano dobar. Bogat muzički program i sjajna amosfera će vaše saradnike dodatno opustiti. Barmeni koji su toliko vešti u pravljenju raznih koktela, dodatno će zagrejati atmosferu. Neretko se gosti toliko dobro provode, pa se ostanak do ranih jutarnjih časova i zatvaranja kluba Mr. Stefan Barun, uopšte ne dovodi u pitanje. Završetak poslovnog sastanka, koji ste proveli u Beogradu, mora biti maksimalno uspešan, a vaši saradnici oduševljeni.